Notícies

;
16 abril 2008

Peníscola presenta la seua oferta turística i complementària al públic català

Peníscola participa al Saló Internacional del Turisme de Catalunya (SITC), que se celebra a Barcelona entre el 17 i el 20 d’abril. L’oferta turística i complementària de la ciutat estarà present a partir de demà sota la marca de Castellón Costa Azahar-Interior a la Fira de Barcelona que reuneix a 75 països i més de 1.500 expositors. L’expositor de Peníscola es projecta com un espai per a promocionar la història i patrimoni, la Serra d’Irta, la qualitat de les platges, la gastronomia, les Festes Patronals, l’oferta cultural i complementària i, en aquesta ocasió la participació del municipi en la Ruta del Temple.

Juntament amb els municipis de Lleida, Miravet, Monzón i Tortosa, rera la reunió del Consorci de la Ruta del Temple, Peníscola participarà en la presentació oficial de la ruta, que tindrà lloc a l’estand de Lleida demà dijous a les 12 hores.
Amb la participació en aquesta ruta, Peníscola pretén consolidar l’atractiu turístic que ofereix la seva oferta patrimonial i augmentar-la dins del conjunt de la ruta.

Catalunya és un dels principals mercats emissors de turisme nacional juntament amb Madrid, Aragó, País Basc i Comunitat Valenciana. A l’estiu de 2007, un 16% dels turistes que visitaren la ciutat provenien de Catalunya. “El turisme català és principalment turisme familiar per la qual cosa s’interessa per l’oferta complementària com poden ser activitats desenvolupades a la natura, a la Serra d’Irta, o bé per festivals i esdeveniments culturals dedicats a la música, al teatre o al cinema”, matisa Rafael Suescun, regidor de Turisme del municipi.

XVII Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC)

En les darreres edicions, el SITC va registrar més de 200.000 visitants dels quals més del 60% acudiren al Saló amb el propòsit de decidir la destinació de les seues vacances. La fira dedicada al turisme compta amb el gran potencial del públic català que representa el 40% del turisme global d’Espanya i genera prop del 30% dels viatges internacionals. En l’actual edició, un total de 75 països i 1.500 expositors estaran presents en un espai de 56.000 m2. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola