Notícies

;
09 abril 2008

Pont de maig al complert

Les previsions del Patronat Municipal de Turisme auguren plena ocupació per al pròxim pont del Dia del Treballador, i superen fins i tot la campanya de Setmana Santa.

Així ho posava de manifest Rafael Suescun a la roda de premsa on es valorava la participació del municipi a la Fira Internacional de Turisme de la Comunitat Valenciana. Esdeveniment "de gran importància per a Peníscola atés l'alt índex de visitants i turistes de la Comunitat que ens visiten al llarg de l'any" afirmava Suescun. Concretament, un 17% suposa el turista valencià en el total de turista nacional que visita el municipi castellonenc al llarg de l'any.

La quarta edició de la FITCV ha superat la participació d'anteriors edicions, passant la xifra de 50.000 visitants.

Peníscola va acudir a la cita dins de la marca paraigua de Castellón Costa Azahar i inaugura i va inaugurar l'estand amb una degustació gastronòmica de llagostí i de caragol punxent que va fer les delícies dels visitants de la fira.

El treball promocional del Patronat Municipal per mantenir Peníscola com a referent del turisme de costa dins del litoral mediterrani es posa de manifest en l'augment pressupostari d'aquest nou exercici i en la participació en un total de deu fires, nacionals i internacionals en les quals s'aposta per la diversificació del producte i en la recerca de nous mercats.

"Una prova del treball ben fet són les xifres d'ocupació i consultes a les Tourist Info durant les dades de Setmana Santa, si bé és cert que revelen una contenció de la despesa respecte de l'any anterior, no suposen un retrocés  tal i com estan experimentant altres municipis costers" valorava Suescun.

L'augment del turista nacional i el tancament de vendes per damunt del 90% d'ocupació durant els dies forts de la Pasqua són dades rellevants per a l'anàlisi del període vacacional a la Ciutat a la Mar.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola