Notícies

;
08 abril 2008

Denominació única per a les vies a Peníscola

Amb la nova Ordenança, s'acabarà amb els problemes d'identificació dels edificis en els diferents registres de l'administració

El Ple de l'Ajuntament de Peníscola va donar llum verda per unanimitat al dictamen d'aprovació inicial de l'Ordenança Reguladora de la denominació, retolació de vies urbanes i numeració d'edificis i habitatges del terme municipal de Peníscola.
L'objectiu de l'ordenança “és dictar les directrius que regulen la denominació, rertolació i numeració dels edificis de nova construcció, així com homogeneïtzar els registres existents ja que es dóna la problemàtica que un mateix habitatges està registrat amb diferents números i fins i tot amb diferents noms de via", aclareix l'edil de l'àrea, Jesús Ayza.
L'ordenança s'adapta a la legislació vigent a nivell estatal en la matèria, i estableix un procediment a seguir per part del constructor de nous immobles per a la denominació de les vies que ocupen i per al seu posterior registre.
El departament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament serà l'encarregat de recollir les peticions i autoritzar les noves senyes per a cada habitatge o edifici segons els criteris de l'ordenança referida.
“Aquest pas afavorirà l'ordre i la traçabilitat de les dades que es refereixen a la denominació i numeració de carrers. En aquests moments estem treballant en una de les vies més llargues i amb més habitatges del municipi, com és la Ctra. de l'Estació. A partir d'ara, cada entrada de la via cap a les urbanitzacions tindrà un número o nom que serà definitiu i cada habitatge es registrarà i renumerarà per a evitar duplicitats o errors” afirma Ayza.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola