Notícies

;
03 abril 2008

Policia Ecològica

Amb l'arribada de l'estiu, el trànsit a Peníscola augmenta i també ho fa el parc de cotxes qeu circulen pels carrers de la ciutat. L'increment poblacional en l'època estival no sols provoca una major congestió dels vials, sinó que també contribueix a l'augment dels índex de contaminació aèria i acústica.
Per aquest motiu, l'Àrea de Governació de l'Ajuntament de Peníscola, a més de dotar d'un major nombre d'efectius de la Policia Local durant la temporada turística, ha considerat la possibilitat d'adquirir  motocicletes per augmentar l'eficiència dels agents. Davant la necessitat de compra d'aquests vehicles, la Regidoria baralla la possibilitat d'adquirir motocicletes ecològiques que funcionen amb electricitat.
Des de fa diversos dies, un vehicle dels descrits patrulla pels carrers de Peníscola en proves, a l'espera de detectar possibles millores i d'estudiar la idoeïtat de la compra.
El cap de la Policia Local, José Soriano, ha explicat que les millores que inclou aquest vehicle no només estan en el camp de l'estalvi i en la nul·la emissió de gasos contaminants, sinó que a més, és totalment silenciós, qüestió que facilitatrà la patrulla nocturna en les urbanitzacions de tot el terme municipal.
La moto es carrega durant tres hores i gaudeix de total autonomia durant la jornada completa, es carrega mitjançant un sistema de bateries que acumula energia en les reduccions de velocitat i amb el vehicle en marxa.
Els agents que han provat el vehicle afirmen que la comoditat supera la d'un vehicle normal, a més de la resta de prestacions que contribueixen a la preservació mediambiental.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola