Notícies

;
02 abril 2008

L'edifici Mariners podrà disposar d'ascensor a la façana

Els veïns de l’edifici Mariners disposen ja del dret que atorga la legislació pel qual poden fer ús de l’espai municipal per a dur a terme la construcció d’un ascensor extern que pujarà per la façana de l’edifici, complint-se així el desig expressat pels propietaris de l'immoble.
L’aprovació del dictamen de constitució del dret de superfície en favor dels propietaris del carrer Ullal de l’Estany, on es troba ubicat l’edifici, va dur-se a terme al darrer plenari municipal amb el vot unànime dels representants de les diferents forces polítiques.
El dret referit permet que els veïns puguen aprofitar l’espai adjunt i extern a l’edifici per a construir un ascensor, utilitzant uns metres d’espai que no són de la seua propietat. L’Ajuntament mitjançant aquest dret de superfície concedeix als veïns l’ús de l'espai ja que la construcció no disposa d’un lloc alternatiu on puga fer-se la instal.lació.
L’edifici Mariners es va construir amb un règim de protecció oficial; consta de sis escales amb sis pisos d’alçada, habitats, en la seua majoria, per persones d’edat avançada amb problemes de mobilitat.
“Finalment els veïns podran disposar de l’espai que els falta per la col·locació d’un ascensor, d’aquesta manera els veïns amb mobilitat reduïda i d’avançada edat podran accedir a les cases de manera més còmoda”.
A partir d’aquest moment, els veïns de l’escala amb dret de superfície tenen un termini de tres mesos per a presentar el projecte de la reforma, sis mesos per a iniciar les obres i tres més des de l’inici de l'obra per a la seua finalització. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola