Notícies

;
28 marzo 2008

El PGOU properament a exposició pública

El Ple de l'Ajuntament va aprovar ahir el dictamen per a la segona exposició pública del Pla General d'Ordenació Urbana per a Peníscola després de la celebració de la Segona Comissió de Seguiment per a la revisió de la redacció d'aquest seguint el que s'ha acordat en les meses de participació ciutadana.
Després de diversos mesos d'estudi, discusió i recerca de consens, el consistori ha donat llum verda a la segona exposició del PGOU que, després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província, els interessats podran consultar-lo també en aquest web municipal.
En aquest mateix domini trobaran també, corresponentment actualitzats, els horaris d'atenció al públic dels tècnics municipals per a explicar i aclarir els termes en què està redactada aquesta revisió del PGOU.
D'aquesta manera, dins de poques setmanes, aquelles persones interessades a conéixer les modificiacions que contempla el nou pla podran consultar-lo en les dependències municipals assessorats per un arquitecte de l'Ajuntament.
L'edil d'Urbanisme, Romualdo Forner, confirma el compliment del cronograma i vaticina una aprovació provisional del PGOU per a aquesta primavera: “des de la primera mesa de participació ciutadana fins l'aprovació d'aquest dictamen pel qual el Ple proposa la segona exposició pública del PGOU, hem complit amb tots els compromisos adquirits en el període preelectoral. Hem escoltat aquells que trobaven qüestions millorables en l'anterior Pla, hem integrat i consensuat en la nova redacció diverses sensibilitats i propostes i finalment fem públic el treball de mesos amb l'esperança que puga aprovar-se provisionalment abans de l'estiu”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola