Notícies

;
27 marzo 2008

Sant Antoni es prepara per a la festa

La Brigada d'obres municipal, en col·laboració amb la Brigada del Parc Natural de la Serra d'Irta, han realitzat els treballs d'adequació de l'ermita de Sant Antoni i els seus accessos per a la celebració de la romeria el pròxim diumenge dia 30 de març.

Els treballs han consistit en la continuació del mur de contenció d'entrada al complex, la col·locació d'una tanca de fusta per a la zona de descans per dotar de més seguretat l'àrea, el condicionament de la pintura, llum i aigua de l'ermita, així com el desbrossament i la neteja del camí per accedir-hi.

En els pròxims dies fins el diumenge, es prepararan les casetes habilitades per a cuinar a la brasa, es col·locaran les graelles i els contenidors de brossa que es distriubuiran per tota la zona.

Les tasques de millora de l'ermita de Sant Antoni són progressives ja fa uns anys i el consistor camina, en aquest sentit, amb pas ferm. La previsió per al pròxim any és reconstruir el sostre de l'edificació, actuació que costarà uns 120.000 euros.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola