Notícies

;
26 marzo 2008

Setmana Santa al complet

La Pasqua, malgrat que ha vingut molt prompte i amenaçant la pluja, ha omplit de visitants Peníscola i ha inaugurat la temporada turística amb ocupacions superiors al 94% en els dies centrals de les vacances.

La nit de Dijous Sant i el Dilluns de Pasqua, l'allotjament es va mantindre superior al 70% per la qual cosa la valoració de la campanya és positiva.

La planta hotelera del municipi ha calentat motors i està disponible gairebé al 100%, ja que només han quedat dos establiments tancats.

Les celebracions religioses, així com la multitud d'activitats organitzades per les Regidories de Cultura i Festes, han proposat als turistes un ventall variat d'opcions per a l'oci durant aquests dies. Teatre al carrer per als més menuts, el Festival Internacional de Guitarra per als amants de la múscia, visites guiades per a conéixer el patrimoni natural i monumental de Peníscola són alguns dels exemples del que Peníscola ha ofert aquests dies.

Malgrat les amenaces de fred i pluja, la Ciutat a la Mar ha gaudit del sol encara que amb temperatures baixes, factor que no ha deslluït la celebració de la Pasqua Cristiana que ha complit amb la sortida de les diferents processons programades per a delectació de visitants, curiosos i devots.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola