Notícies

;
18 marzo 2008

Policia solidària

Amb la Setmana Santa arriben els bons propòsits i la revisió de consciència, prova d'això són les mostres de solidaritat de diferents col·lectius que, motivats per pal·liar el sofriment de qui té menys, organitzen actes benèfics.
La Policia Local de Peníscola se suma a aquestes iniciatives amb l'organització d'una jornada de donació de sang en dependències policials amb gran èxit de participació.
Bona part de la plantilla de Policia Local ha contribuït amb la causa, a més de multitud d'empleats municipals i veïns dels voltants que, contagiats per l'esperit solidari, van col·laboraar amb la donació.
Les campanyes de donació de sang en el municipi s'organitzen bimensualment de manera regular, tanmateix, aquesta iniciativa pionera en la zona, ha mobilitzat més de cinquanta persones que han volgut col·laborar amb una de les necessitats bàsiques del nostre segle: augmentar els recursos dels bancs de sang del nostre país.
Donar la sang pròpia és un acte de gran generositat, és per això que qualsevol iniciativa d'aquest tipus es valora positivament: “em sembla molt bona idea” confirmava un dels agents; “el mareig mereix la pena” assegurava un altren dels donants. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola