Notícies

;
17 marzo 2008

Diumenge de Rams i l'inici de la Setmana Santa

Ahir va començar la Setmana Santa a la Ciutat de la Mar amb la celebració de la Benedicció de les Palmes i els Rams i l'ofici celebrat després de la processó de l'Ermitana a l'església de Santa Maria.
El color i l'olor del cànem va invadir la litúrgia presenciada per les autoritats de la corporació municipal i un centenar de peniscolans i peniscolanes qeu acompanyaven els més menuts de la casa a beneir el ram.
Al llarg de la vesprada, el municipi va reprendre l'activitat protagonitzant un viacrucis.

Durant la Setmana Santa, l'imaginari ocuparà els carrers de l'empedrat nucli antic de la ciutat.  El dimarts dia 18 se celebrarà en comunitat la Penitència, l'acte de preparació per als cristians per a la Passió. Dijous, la celebració del Sant Sopar i la processó al Monument. Divendres, el viacrucis infantil als jardins del Castell de Peníscola i la celebració de la Passió i la Mort de Nostre Senyor; i a continuació tindrà lloc la Processó de l'Enterrament.
Dissabte se celebrarà la Vigília Pasqual i Diumenge de Ressurrecció, la Missa Solemne i la Processó de l'Encontre. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola