Notícies

;
17 marzo 2008

Ginés Menéndez, seleccionador nacional imparteix una xarrada a Peníscola sobre futbol base

Durant la celebració del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub-18 i Sub-14, els dies 14, 15 i 16 de març passats, en el municipi veí de Benicarló, Peníscola va organitzar un clínic o taula redonda en què els jugadors van poder gaudir de l'experiència i la sabiduria d'un important elenc de personalitats dins del panorama futbolístic nacional.
La cita va ser el dissabte dia 15, a les 19.00 hores a l'Hotel Ágora i va estar moderada perl reconegut informador esportiu, Gregorio Segarra, i presidida per l'alcalde del municipi, Andrés Martínez, gran aficionat a l'esport rei.
Els ponents de l'acte van ser jugadors i àrbitres de primera divisió, que van tractar temes tècnics així com de formació, per part del president del Comité de Competició i jutge únic de la Federació Valenciana de Futbol, Sr.Miguel Ángel Olarte.
El seleccionador nacional Sub 20 i director de l'Escola Nacional d'Entrenadors de Futbol, Sr. Ginés Menéndez va obrir l'acte amb una interessant classe magistral sobre la gestió dels recursos en el futbol base. Va donar pautes de comportament per a entrenadors i va explicar el secret de l'èxit del conjunt tècnic de la Federació Nacional amb més èxit d'Europa, el cos tècnic de la Selecció Espanyola de base: el treball en equip.
Durant la xarrada es van poder veure jugades tàctiques, així com exemples d'entrenaments específics per a cada tram d'edat.
Els assistents a l'acte van poder comprovar la gran professionalitat de Menéndez, qui va mantenir l'auditori bocabadat durant els més de seixanta minuts que va durar la seua explicació.
Professionals de diferents seleccions autonòmiques, aficionats al futbol, entrenadors d'equips locals i molts jugadors amb una edat compresa entre catorze i vint anys es van congregar per escoltar un dels mestres de futbol dins de les nostres fronteras. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola