Notícies

;
04 marzo 2008

Entrega de diplomes a la Policia Local de Peníscola

El conseller de Governació, l'Hble. Sr. Serafín Castellano Gómez, va fer lliurament dels diplomes a la Policia Local de la província en un acte protocol·lari en el Palau de Congressos de Castelló.
Les titulacions reconeixen el pas amb èxit dels agents per l'Acadèmia de l'Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASP) així com la superació de les pràctiques després de les quals els agents ja poden dedicar-se a les seues funcions de ple dret.
Peníscola, en aquesta ocasió, ha rebut quatre diplomens pertanyents a quatre agents de Policia Local que ja patrullen pels carrers del municipi.
A l'acte han assistit l'alcalde de la localitat, Andrés Martínez i el regidor de l'Àrea de Governació, Jesús Ayza.
Els quatre agents han assistit a l'acte acompanyats, també, per familiars que han volgut estar presents en l'acte de lliurament del diploma que els acredita com a agents de la llei.
Ayza, ha destacat la tasca de la Policia Local de Peníscola en un dia de reconeixements: “els nostres agents han de lidiar amb canvis poblacionals importants de manera estacional, no només en la temporada d'estiu, sinó cada setmana quan arriba el dissabte, això implica un esforç extra per part dels agents que veuen multiplicada la població en qüestió de dies. És un orgull per a la corporació municipal, disposar d'un cos de seguretat que, dia rere dia, avança tant en el nombre d'efectius com en la seua professionalització”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola