Notícies

;
28 febrero 2008

Peníscola, capa cop més segura

De l'últim informe emés per la Direcció de Policia Local de Peníscola, referit al període de novembre de 2007 a gener d'enguany, es desprén l'acusat descens del nombre de delictes i faltes respecte al trimestre anterior.
La intensa actuació preventiva del cos de seguretat municipal, així com el treball coordinat amb la DGT en matèria de trànsit, ha facilitat que Peníscola haja experimentat unes xifres rècord en el nombre de delictes i faltes detectats. Mostra d'això és el nombre total de detinguts que s'ha reduït en quasi una quarta part, resultant 5 detinguts en el període d'anàlisi actual.
En matèria d'alteració de l'ordre públic el descens és fins i tot més notable, han passat de ser 64 les denúncies tramitades a 2, corresponents al període de celebració de les festes nadalenques.

Campanyes de control de trànsit

Quant al control del trànsit, i seguint les campanyes de la Direcció General, “la Policia de Peníscola ha portat a terme una tasca exhaustiva i escrupolosa del compliment de la legalitat vigent i les campanyes impulsades des de la DGT” afirmava Jesús Ayza, edil de Governació.
S'han efectuat més de setanta controls, en els quals s'han revisat al voltant de cinc-cents vehicles als quals s'ha controlat l'ús del cinturó de seguretat, la tinença de permís de conducció, la vigència de l'assegurança obligatòria així com l'ús de mòbils o altres dispositius no permesos.
Quant a controls de alcoholèmia, s'han efectuat catorze en total, i n'és el resultat la detenció de tres persones per conducció en estat embriac.
“El cos de Policia Municipal està fent una tasca excepcional i des de l'equip de govern donem suport a la seua actuació apostant per l'ampliació d'efectius, la creació de places en propietat i la promoció de llocs” comunicava Ayza.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola