Notícies

;
25 febrero 2008

Peníscola convoca 4 places d'agent de policia local

La Regidoria de Governació de l'Ajuntament de Peníscola aposta per la convocatòria de places en propietat per a dotar de major estabilitat la plantilla d'agents locals de Peníscola que exerceixen el seu càrrec durant tot l'any.
Concretament s'han convocat quatre noves places d'agens, una d'aquestes per mobilitat, mitjançant  concurs de mèrits, i les tres restants per torn lliure mitjançant oposició.
Els interessats poden registrar les seues instàncies de sol·licitud de dret a entrar en el procés de selecció a partir del dia 26 de febrer i fins el 17 de març en el mateix Ajuntament.
Actualment estan en procés de selecció dos nous oficials de policia els exàmens dels quals es van realitzar la setmana passada. D'aquesta manera, la relació de llocs de treball del cos de seguretat municipal comptarà amb 8 oficials, 28 agents i 16 interins que cobriran la temporada estival. Aquests 16 agents de reforç accedeixen al càrrec per a cobrir els tres mesos de major afluència de gent al municipi turístic, tanmateix, enguany ja s'han iniciat els tràmits per a sol·licitar l'augment de presència policial durant la quinzena de Setmana Santa. “Hem sol·licitat la informació pertinent a la borsa de treball per a iniciar la convocatòria de places d'agent interí de policia local amb l'objectiu d'augmentar els efectius durant la Pasqua. Durant dos setmanes Peníscola multiplica la seua població i estimem oportú augmentar el nombre d'agents per a cobrir aquestes dates” explica Jesús Ayza, regidor de Governació. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola