Notícies

;
22 febrero 2008

La iniciativa privada se suma a la inversió en promoció

Després de l'èxit del workshop celebrat a Rioja per iniciativa de la patronal turística de Peníscola i amb el suport del Patronat Municipal de Turisme i la Diputació de Castelló, l'Agrupació d'Empresaris Turístics del municipi està organitzant una segona introspecció en el mercat emissor per la zona nord peninsular.
Així ho confirmava Carlos García Barragán, president de l'agrupació empresarial: “el viatge a la Rioja ha estat tot un èxit, els contactes amb empreses del sector i autoritats han estat molt productives. Els empresaris hem d'apostar per la promoció contribuint amb iniciatives concretes i accions directes en origen. És per això que ja estem planificant un altre desplaçament a la cornisa cantàbrica, zona que es caracteritza per ser client consolidat de Peníscola”.
La zona nord del país compta amb nombroses comunitats que suposen un gran percentatge en l'emissió de turistes a la localitat castellonenca, com Navarra, País Basc, Aragó o Cantàbria. Precisament aquesta última comunitat pot ser l'objectiu concret del pròxim viatge promocional, “probablement Cantàbria serà la pròxima destinació del workshop que organitzem, el viatge serà al novembre, però encara hem de concretar el pla de treball i els contactes”.
El gerent del Patronat de Turisme, Juan Castro, valora positivament la participació de la iniciativa privada en l'activitat promocional del municipi: “el Patronat centra la seua activitat en la promoció a través de diferents eines: l'assistència a fires, els viatges de familiarització, els viatges de premsa, l'organització d'esdeveniments, entre altres; si l'empresariat, a més, se suma en l'organització de workshops i hi col·labora econòmicament, l'objectiu de promocionar Peníscola té encara més oportunitats, és molt positiu” Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola