Notícies

;
20 febrero 2008

Peníscola: destinació de Qualitat

Peníscola avui ha rebut el distintiu Qualitur al Centre d’Estudis Turístics de València en reconeixement a la tasca per la implantació de sistemes de gestió de la qualitat.

En aquesta ocasió el distintiu ha estat atorgat en reconeixement a l’esforç per la certificació de la Tourist Info Central amb la Q de qualitat de l’ICTE. Tant la directora de l'oficina, Núria Esbrí, com la resta d'informadores turístiques han acompanyat el seu gerent, Juan Castro, a l’entrega del guardó.

Castro ha destacat la tasca de tot l’equip de la Tourist Info en la consecució de la Q:”el cert és que sense el seu esforç en temps rècord no hagués estat possible passar les auditories que han certificat la tourist info amb el sistema de gestió de qualitat, la feina ben feta dóna resultats i estic orgullós del sistema informatiu en destinació de què disposem a Peníscola”.

La Ciutat a la Mar aposta per la qualitat en la gestió com a element diferenciador certificant tots els serveis que depenen de l’Ajuntament, com són les platges i les oficines d’informació i turisme.

Aquest compromís es fa pal.lès amb la participació de Peníscola en el Comité Nacional sectorial en Platges, on el municipi castellonenc juntament amb altres municipis i comunitats espanyoles treballen amb la norma Q de Platges per a convertir-la en norma internacional (ISO). La feina en aquest comité suposa una oportunitat per a Peníscola de traslladar la seua experiència i coneixement del medi per a la redacció d’aquesta norma alhora que s’enriqueix amb les experiències alienes.

“En definitiva, una aposta decidida per la qualitat, la innovació i la millora” conclou Castro.


Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola