Notícies

;
15 febrero 2008

Peníscola es tiny de Rioja a Logronyo

Una important delegació d'empresaris peniscolans, impulsats per Agretur i amb el suport tant del Patronat Municipal de Turisme, com de l'Ajuntament de la Ciutat a la Mar, van posar anit un poc més de moda l'oferta turística de Peníscola davant un nombrós grup d'empresaris del sector turístic de la Rioja.
Agències de viatges, operadors turístics i receptius, congregats en el Círculo Logroñés de la capital van atendre atònits a la presentació de Peníscola com a destinació turística de qualitat.
A l'acte van assistir així mateix una representació d'autoritats encapçalades per la directora general de Turisme de la Rioja, Mónica Figuerola, qui va reconéixer que Peníscola és una destinació habitual i recurrent per als riojans que fidelment i en bon nombre acudeixen a gaudir dels encants de la ciutat mediterrània.
L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, va corroborar aquesta tendència afegint a més una dada: 27.000 pernoctacions de riojanos a Peníscola en l'últim any, “una gran dada i un gran compromís que ens obliga a millorar constantment els nostres nivells de qualitat”, va afegir.
El director gerent del Patronat Municipal de Turisme, Juan Castro, va glossar amb l'ajuda d'una projecció l'inventari de recursos turístics, que passen, a més dels de naturalesa i platges, per l'atapeïda agenda d'actes que durant tot l'any s'ofereixen des de la Ciutat a la Mar: Festivals de Cinema, Teatre Clàssic, Música Antiga i Barroca, Danses, Jazz Internacional i un llarg etcètera. Sense deixar d'esmentar els recursos històrics, gastronòmics, culturals i de naturalesa de la població, fent especial èmfasi en les Festes Patronals en honor de la Mare de Déu d'Ermitana, considerades d'Interés Turístic Nacional i amb projecció a ser d'Interés Internacional.
El vicepresident de la diputació, Luís Tena, també va prendre la paraula per a destacar la importància d'aquest tipus de presentacions, que duen els recursos turístics de Castelló, especialment els de Peníscola, directament fins al client. Va anunciar projectes importants de millora com serien el Port Esportiu, els camps de golf o l'aeroport internacional “que són més que projectes, prompte seran una realitat i, com diem en la meua terra, seran una passada”.
Finalment el president del Patronat, Rafael Suescun, va obsequiar la directora general de Turisme de la Rioja amb una reproducció en bronze de la ciutadella de Peníscola i el seu castell.
Aquesta multitudinària presentació qualificada de “gran èxit per al turisme peniscolà” pel president d'Agretur, Carlos García Barragán, ha estat l'últim acte de tota una setmana repleta de trobades gastronòmiques, culturals i de turisme per tota la Rioja “un viatge que ha servit tant per a donar a conéixer el nostre producte, com per a conéixer de primera mà, com ho fan en altres comunitats, en aquest cas la Rioja, amb èxits comprovats”.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola