Notícies

;
11 febrero 2008

Peníscola efectua el sorteig dels integrants de les meses electorals per al pròxim 9 de març

Durant el matí d'avui s'ha celebrat Ple extraordinari a Peníscola en el qual s'ha efectuat el sorteig de presidents i vocals per a la formació de les meses electorals per a les eleccions a Corts Generals del pròxim mes de març.
Com és habitual, el sorteig s'ha fet a través d'un programa propi del servei tècnic de l'Ajuntament amb el qual, sobre la base del cens electoral, es genera una selecció aleatòria de la base de dades atenent a criteris de grau d'escolaritat, edat i ubicació del domicili.
En total 63 seleccionats que hauran d'acudir el dia 9 de març per a complir amb les seues obligacions democràtiques, 21 dels quals seran els presidents i vocals de les 7 meses electorals que hi haurà distribuïdes en el municipi: 1 en el nucli antic, 3 en el Centre Social i 3 en el Palau de Congressos.
Després d'aquest sorteig el departament de Padró informarà dels resultats a la Junta Electoral de Zona i després de l'acceptació de la proposta municipal s'enviaran les citacions als interessats.

Nomenament de nou regidor
El nou regidor del Bloc para el municipi, Vicente Agustín Castell, ha pres possessió del seu càrrec després de la dimissió de la seua predecessora Isabel Guzmán.
Vicente Castell prendrà el relleu de Guzmán sent l'únic representant del grup municipal nacionalista en el consistori.
Durant el Ple també s'ha nomenat Enrique Figuerola com a jutge de Pau substitut. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola