Notícies

;
08 febrero 2008

La Penya Barça Ciutat de Peníscola no para

L'activa penya de l'equip barcelonista a Peníscola va programar el cap de setmana passat l'últim desplaçament a la ciutat comtal amb una particularitat: els penyistes desplaçats eren en la seua majoria menors de 15 anys.
Després de la primera visita de l'any al Camp Nou quan van inaugurar la placa de la penya en l'estadi, es va programar una segona visita protagonitzada pels més joves de la penya i així s'ha complit. Els integrants de l'expedició que van gaudir del Barcelona-Osasuna eren, en la seua majoria, membres de l'equip de futbol ACD Peníscola d'entre 7 i 15 anys.
Els xavals van gaudir d'un dia de futbol i barcelonisme, el qual, per a molts, era la seua primera visita al Camp Nou.
Durant el desplaçament, la il·lusió i els nervis dels més menuts van ser la nota destacada. L'autocar va arribar ple, més de cinquanta penyistes, i va tornar amb la satisfacció de la victòria en els últims minuts del partit.

Dama de l'entitat
L'activitat de la penya no para, enguany presenten Dama per a les Festes Patronals del municipi, l'escollida ha estat Diana Barrachina i la seua presentació se celebrarà el pròxim 19 d'abril a l'Hotel Felipe II.
La satisfacció del seu president, Jordi Sanz, s'evidencia en les seues declaracions:"estic orgullós de la implicació de tots els penyistes en els actes que programa l'agrupació, a més la penya té una participació activa en les activitats esportives i festives de Peníscola, per la qual cosa també em sento molt satisfet”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola