Notícies

;
06 febrero 2008

Creu Roja de Peníscola posa en marxa el programa d'Assistència a Casa

Persones majors, amb mobilitat reduïda o discapacitats seran els beneficiaris d'aquest programa que inicia avui la Creu Roja de Peníscola amb l'objectiu de facilitar els desplaçaments i les sortides d'aquests col·lectius.
Al fil de la primera iniciativa que Creu Roja juntament amb l'Ajuntament de Peníscola van posar en marxa per al trasllat de malalts o persones amb dificultats de mobilidad a altres municipis, l'entitat inicia el programa “Assistència a casa” per a totes aquelles persones que necessiten ajuda per a desplaçar-se.
A través de la compra del vehicle que estrenava l'organització gràcies a la col·laboració municipal en la compra d'aquest, Creu Roja va posar en marxa el servei de desplaçament a altres municipis per motius de salut o altres.
Amb “Assistència a Casa” l'organització avança en aquest servei i ofereix a tots els possibles beneficiaris la possibilitat de sortir a passejar i desplaçar-se per la seua zona urbana amb companyia i ajuda de personal especialitzat.
María Jesús Albiol, regidora de l'àrea de Benestar Social, valora positivament la iniciativa: “des de la Regidoria donem suport a la iniciativa i animem els col·lectius susceptibles de beneficiar-se d'aquest servei que ho sol·liciten i es faça un bon ús d'aquest servei interessant per a tots. L'Ajuntament ha donat suport sempre a aquest tipus d'experiències, l'any passat vam finançar amb 6.000 euros la compra del vehicle amb què es realitzen aquest tipus de trasllats. És important que treballem tots per augmentar el benestar d'aquells col·lectius amb discapacitat i menys afavorits”.
Creu Roja ha posat a disposició d'aquesta iniciativa quatre voluntaris. Les persones interessades a sol·licitar aquests col·laboració han de contactar via telefònica amb l'entitat al 964 48 99 02 o sol·licitar la informació a Serveis Socials Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola