Notícies

;
06 febrero 2008

Peníscola busca consolidar el mercat belga

Després d'un reeixit FITUR i quasi sense temps per a analitzar els bons resultats obtinguts a la fira de Madrid, el Patronat de Turisme aborda el mercat belga, amb la seua presència en el Salon des Vacances de Brussel·les que se celebrarà al Recinte firal Brussels Expo, del 7 a l'11 de febrer.
Aquesta fira serà la quarta a la qual acudeix Peníscola des que ha començat l'any, després d'Utrecht, FITUR i Tolosa. Aquesta atapeïda agenda forma part de l'ambiciós pla d'internacionalització que el Patronat ha previst per al 2008, amb motiu de l'obertura de l'aeroport el 2009, i amb el qual pretén començar a promocionar la ciutat en mercats estrangers objectius com l'holandés, francés, belga, rus, alemany i anglés.
A Brussel·les Peníscola comptarà amb un taulell dins de l'estand de Turespaña en el pavelló 5, des d'on oferirà informació sobre les seues platges, cultura, història, gastronomia i naturalesa.
El mercat belga és un altre dels mercats estratègics per a Peníscola. Encara que en l'actualitat solament implica un 4 % del mercat estranger es tracta d'un turista que encaixa molt bé amb les característiques de la destinació, ja que les seues principals motivacions són el sol i platja en un 70 % dels casos i la cultura en un 13,7 %. Per això s'espera que quan s'òbriga l'aeroport es convertisca en un dels principals mercats per a la ciutat del Papa Luna. En aquest sentit, Juan Castro, Gerent del Patronat de Turisme de Peníscola, destaca que “el belga viatja amb avió en un 69,2 % dels casos, però malgrat això en l'actualitat tenim bastants turistes d'aquesta nacionalitat que vénen amb cotxe i autocaravana. Per això, mantindrem contactes amb operadors d'aquest país, per a presentar-los la nostra destinació i informar-los que el pròxim any comptarem amb un aeroport que connectarà la nostra destinació amb aquest país.”
Durant la fira també es mantindran diverses reunions amb l'OET de Bèlgica i Conselleria de Turisme, on es concretaran les estratègies de promoció de la destinació en aquest país, entre les quals destaquen l'organització de diversos viatges de familiarització que visitaran la Ciutat en la Mar durant la primera meitat del 2008.

Salon des Vacances compleix 50 anys
El Salon des Vacances és la fira més important del país i rep nombrós públic de Bèlgica i Luxemburg. Es tracta d'una fira de turisme de caràcter mixt, professional i oberta al públic. En la seua edició anterior va tenir 737 expositors de 56 països i va registrar una afluència de 98.500 visitants. Enguany la fira celebra els seus 50 anys, per la qual cosa l'organització convidarà a premsa especialitzada, professionals de la indústria turística i operadors turístics belgues, així com ambaixadors de diferents països, cosa per la qual s'espera que siga encara més interessant. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola