Notícies

;
05 febrero 2008

Peníscola-Benicarló presenten el seu projecte d'Estació Nàutica a Fitur

En el marc de la Fira Internacional de Turisme, l'Associació d'Estacions Nàutiques d'Espanya, presentava les noves incorporacions a l'associació per a l'any acabat d'estrenar: Lanzarote i Benicarló-Peníscola. Ambdues candidatures han estat acceptades i reconegudes per l'associació i en el cas de la futura estació nàutica Benicarló-Peníscola, tindrà els seus estatuts aprovats i president electe en els pròxims dies.
Els objectius d'aquestes estacions són complementar el turisme de sol i platja, especialitzar l'oferta i incrementar la despesa mitja per turista i dia creant un producte respectuós amb el medi ambient.
Diversificar l'oferta passa per posar en valor diversos recursos i la mar i la infraestructura empresarial d'oferta complementària que disposen ambdós municipis facilita que l'atractiu del turisme nàutic puga ser una realitat consolidada en molt poc temps.
Durant la presentació els representants polítics en matèria turística de les diferents administracions insulars han confirmat la tendència de zones turístiques de costa amb oferta tradicional de sol i platja a complementar la seua oferta estival amb propostes de turisme actiu associat a la mar.
Durant el torn de l'estació nàutica Benicarló-Peníscola, la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Benicarló, María del Carmen Iruretagoyena, ha posat l'èmfasi del seu discurs en la importància de l'oferta nàutica per al desenvolupament turístic de qualitat en ambdós municipis. Per la seua banda, el seu homòleg en el consistori de Peníscola, Rafael Suescun, augurava un futur prometedor al projecte que lideren ambdós municipis. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola