Notícies

;
18 enero 2008

Aprovada la ubicació de la depuradora

L’Ajuntament en Ple ha aprovat per unanimitat i provisionalment el Pla Especial i estudi d’integració paisatgística en sòl no urbanitzable dotacional per a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR).
La nova ubicació consensuada es localitza en el tram central del corredor del Mediterrani, a l’alçada de la Rambla d’Alcalà i compta amb el suport de tots els grups municipals.

Després de l’aprovació en Ple de la ubicació de la nova EDAR, se sol·licitarà a la Conselleria competent la redacció del projecte a executar, avançant un pas més en la consecució d’aquesta infraestructura “tan necessària per al poble de Peníscola” en paraules de l’alcalde de la localitat, Andrés Martínez.

Tots els representants polítics reunits ahir van coincidir a donar suport al projecte i a subratllar-ne la importància per al desenvolupament del municipi. Martínez va manifestar la seua alegria després del suport del consistori “M’ompli de satisfacció la unanimitat en el suport al projecte, és necessari que avancem tots junts en un tema de l’envergadura d’una infraestructura com la depuradora d’aigües residuals”. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola