Notícies

;
14 enero 2008

El secretari autonòmic visita les obres del vial de connexió entre Peníscola i Benicarló

El secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, Victoriano Sánchez, ha anunciat avui, durant la visita a les obres del vial de connexió entre Peníscola i Benicarló, que el vial, la longitud del qual serà de 6.200 metres aproximadament i que compta amb un pressupost de més de 5,4 milions d’euros, permetrà la connexió viària entre ambdues poblacions abans del previst.


El traçat es pot dividir en tres trams. El primer, discorre sobre l’actual CV-141. El tram intermedi es prolonga al llarg del terme municipal de Peníscola, seguint el traçat del camí vell. En aquest tram s’està portant a terme una calçada de nova execució juntament amb un carril bici i vorera que discorren paral·leles al traçat. La secció està formada per vorera, carril bici, separador enjardinat i calçada de dos carrils.

Victoriano Sánchez ha afirmat que els terminis s’han complit amb escreix, i s’han avançat al que s’havia programat, així que preveu poder veure acabada l’obra en un termini màxim de tres mesos.

Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, ha valorat positivament l’estat en què es troba l’execució de les obres i ha aprofitat per a confirmar amb el secretari autonòmic l’estat en què es troba el projecte de la CV-141 “El projecte està pràcticament acabat i contemplat en els pressupostos per a enguany” afirma Martínez.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola