Notícies

;
10 enero 2008

L’Ajuntament de Peníscola busca solucions per a resoldre la transferència i el tractament de les escombraries

La Diputació Provincial de Castelló, a través del Consorci de Tractament de Residus Sòlids Urbans, està estudiant la suplantació dels serveis de l’antic abocador de Peníscola, localitzat vora l’autopista AP7.
Aquest abocador no està en disposició d’absorbir més residus per la qual cosa, seguint la legislació vigent, es valorarà de manera immediata la possibilitat de transportar i transferir els residus sòlids urbans a una nova planta de tractament.
L’obligatorietat de traslladar els residus comporta la creació d’un nou concepte en la taxa per recollida de residus sòlids que cobrisca el cost de transport, transferència i tractament d’aquests.
Jesús Ayza, regidor d’Economia i Hisenda, concreta les modificacions de la taxa: “la taxa per recollida de residus continua sent la mateixa que en anys anteriors, no sofreix cap increment; la llei és clara en aquest sentit, l’Ajuntament no pot cobrar al ciutadà més del que costa el servei de recollida, trasllat i tractament dels residus. El que hem creat és un nou concepte en la taxa on repercuteix l’augment de despesa que haurà de fer l’Ajuntament per a traslladar els residus i tractar-los. Aquest nou concepte de taxa és la novetat respecte d’altres anys, un concepte que serà d’import idèntic al de la recollida de residus que els contribuents han estat pagant en anys anteriors”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola