Notícies

;
08 enero 2008

Peníscola capta mercat estranger a Holanda

El Patronat Municipal de Turisme acudeix a Vakantiebeurs, la fira turística més important dels Països Baixos

Peníscola inicia avui la marxa pels mercats estrangers amb aquesta fira, la primera de les sis internacionals que visitarà durant 2008. Vakantiebeurs s’inaugura avui i tindrà les portes obertes fins el pròxim diumenge 13 de gener en el Royal Duch Jaarbeurs Exhibition and Convention Centre d’Utrecht.

Peníscola busca, amb la seua presència en aquesta fira, incrementar la quota de mercat estranger per a diversificar la demanda i ampliar les fronteres del seu públic objectiu davant la pròxima obertura de l’aeroport de Castelló el 2009.

Per a això el Patronat Municipal de Turisme ha programat una sèrie d’accions en el marc de la fira. L’emissió d’un vídeo promocional del patrimoni i l’oferta de la Ciutat en la Mar en l’espai “Travel Theatre” serà el primer dels actes que protagonitze Peníscola a Utrecht. D’altra banda, es realitzaran una sèrie de reunions amb operadors turístics holandesos per presentar-los l’oferta turística de Peníscola, una destinació que és nova per a molts però no per a altres com Sol Mar, operador turístic holandés que porta més de deu anys operant a Peníscola i amb el qual es revisaran i es replantejaran els acords per a l’any en curs. D’aquesta manera, fer fidels clients que ja coneixen l’atractiva oferta de sol i platja i presentar-los noves alternatives de turisme d’oci, cultural, esportiu o de naturalesa és un altre dels reptes d’aquesta fira.

Vakantiebeurs és la principal fira turística d’Holanda dedicada a professionals i públic final amb una assistència de 140.000 persones en cada edició. El Patronat Municipal de Turisme de Peníscola assisteix enguany per la importància del mercat holandés al nostre país. En el període de 2000 a 2006 les arribades d’holandesos a Espanya s’han incrementat en un 28,4%.

El turista holandés s’allotja en hotel, amb una estada preferentment mitja-llarga, ja que el 66% pernocten entre 4 i 15 nits. El seu nivell de fidelitat a la destinació és de més del 80% i la despesa mitjana per dia és de 81,2 euros. Un perfil, sense cap dubte, interessant per a l’oferta turística de Peníscola.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola