Notícies

;
27 diciembre 2007

Peñisnadal obre les portes al màgic món del Circ

L'onzena edició del parc infantili de Nadal ofereix als més joves tallers, activitats i actuacions teatrals fins el dia 4 de gener.

Les autoritats de la ciutat han inaugurat avui dimecres el parc infantil Peñisnadal, una iniciativa de la Regidoria de Benestar Social, que ofereix una alternativa d'oci a joves i menuts durant les vacances nadalenques.
El món del circ, ha sigut l'escenari escollit enguany per a l'ambientació del parc infantil localitzat al Casal Municipal de la ciutat.

Durant els vuit dies de Peñisnadal, en horari d'11.00 a 14.00 hores, el grup especialitzat de monitors ha programat activitats, jocs dirigits i tallers dissenyats per àrees temàtiques i en funció de les edats dels xiquets.
El dia 1 de gener, dia de cap d'any, romandrà tancat al públic.


Aprendre jugant
Peñísnadal ofereix diàriament activitats diferents a xiquets d'edats compreses entre entre 2 i 14 anys, una oferta ampla i variada ajustada a les necessitats i preferències de cada edat.
Entre pallassos, prestidigitadors i malabaristes de cartró pedra, els més joves participen en jocs educatius, tallers creatius dedicats a les manualitats, el modelat en fang, el dibuix i la pintura.

Com a novetat i per als més grans, enguany s'ha ubicat en el recinte un bou mecànic on els més valents podran protagonitzar el seu particular rodeig.

Les activitats amb més acceptació per part dels menuts han sigut el taller de malabars i el taller de disfresses i pintura, amb el qual han pogut convertir-se en pallassos i artistes de circ per un dia.

El dia 4 de gener, dia de la clausura del parc infantil, s'escenificarà l'obra Monstres dins de l'espectacle d'Escuraplats. L'obra tindrà lloc a l'escenari de Peñisnadal, al Casal Municipal, a les 12.00h. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola