Notícies

;
14 diciembre 2007

Peníscola comença avui la celebració de les Festes de Nadal

Des d'avui, dia 14 de desembre fins el 6 de gener, Peníscola, proposa ofertes per a tot tipus de públic en el seu programa d'activitats previst per a les festes nadalenques. Un programa ampli que té la vocació de fomentar el gaudi en família i la diversió dels més menuts.

El programa recull des del tradicional Pessebre viven, que tindrà lloc els dies 29 i 30 de desembre i 1 de gener als Jardins del Castell del Papa Luna, o el Mercat Medieval que arriba enguany a la tretzena edició amb les tradicionals parades de venda d'artesania i les activitats del romancer cec o el contacontes, en el marc incomparable de la plaça de Santa Maria i la plaça del Caudillo, els dies 29,30 i 31 de desembre; fins la nova exposició de bonsais que podrà visitar-se en el Portal Fosc els dies de Mercat Medieval. A més, s'inclouen les entrades de bous “No passaran”, tradicionals en les Festes Patronals de la ciutat, les nits del 21 i 22 de desembre.

La celebració de les entrades de bous nadalenques, promoguda per la Comissió Taurina i les peticions dels més joves donaran una altre to a les festes de Nadal programades a Peníscola per a les pròximes setmanes, que no deixarà indiferents als qui vinguen a gaudir-ne.

El programa d'activitats pot descarregar-se a la secció de Cultura d'aquest web.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola