Notícies

;
23 noviembre 2007

Peníscola promocionarà la seua gastronomia a Fitur 2008

En relació a la polèmica suscitada en els últims dies per la possible supressió de les degustacions gastronòmiques a FITUR en el dia de la Comunitat Valenciana, Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, assegura que Peníscola celebrarà la tradicional degustació i promoció dels seus productes de mar més típics en l'espai amb el qual comptarà en la pròxima edició de la fira turística de Madrid. L'exhibició i posterior degustació del caragol punxent, com  a producte principal, i els llagostins i galeres constituiran l'acte principal de promoció del dia dedicat a la Comunitat.

Després de les converses mantingudes amb Manuel Martín, Diputat Provincial de Turisme, Martínez afirma que, sense voler entrar en polèmica amb altres municipis turístics que organitzen actes de promoció en els seus espais expositius, Peníscola organitzarà la tradicional degustació que tradicionalment ha estat inaugurada i presidida pel president de la Generalitat Valenciana, la consellera de Turisme i el president de la Diputació.

Finalment, l'alcalde ha explicat que el Patronat Provincial de Turisme ha garantit des del primer moment a Peníscola que aquest esdeveniment podria celebrar-se com en ocasions anteriors i que l'única intenció per part de Turisme ha estat la d'ordenar i regular els apartats gastronòmics i prescindir de les actuacions musicals i espectacles, centrant-les només per al cap de setmana quan la fira està destinada al públic en general i no als professionals. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola