Notícies

;
15 octubre 2007

Millora de la memòria amb el taller organitzat per la Regidoria de Benestar Social

La Regidoria de Benestar Social posa en marxa un nou servei destinat a la millora de la memòria adreçat a tota la població adulta. A partir del 17 d'octubre, el Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i Infància (SEAFI) ofereix un taller gratuït de deu sessions de durada que té com a objectiu la millora de la capacitat de memòria a través de l'estimulació i l'exercitació mental. “Considerem interessant incorporar aquest nou curs als ja organitzats per Serveis Socials, ja que la pèrdua de memòria i el desconeixement o falta d'orientació és un dels símptomes que apareixen en moltes patologies que tenen lloc, principalment, en edats ja més avançades. Aquest taller pretén aportar eines per a exercitar així la ment i mantenir-la àgil”, ha manifestat Mª Jesús Albiol, regidora de Benestar Social en referència a aquesta iniciativa.

El Taller de la Memòria s'imparteix els dimecres de 15.00 a 16.30 hores en les dependències de Serveis Socials. Les inscripcions poden realitzar-se en les oficines de Serveis Socials-SEAFI i en l'IVAJ, en horari de 10.00 a 13.00 hores, de dilluns a divendres.

Serveis Socials: prevenció, formació i orientació familiar
Els Serveis Socials i el Servei Especialitzat d'Atenció a la Família i Infància (SEAFI) de Peníscola compta amb diferents programes especialitzats d'atenció a la família i a la infància amb activitats adreçades tant a pares i mares com a jóvens i xiquets. Des d'aquests serveis es pretén aportar ajuda a les famílies, a partir d'activitats comunitàries com a intervenció o bé a través d'un treball inidvidualitzat de casos i orientació individual, des d'un aspecte preventiu i formatiu i des de la intervenció i l'orientació familiar.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola