Notícies

;
28 septiembre 2007

El portal turístic de Peníscola registra més de 7.000 visites al mes en els quatre primers mesos de funcionament

La nova web turística de Peníscola ha rebut un total de 28.106 visites en els quatre primers mesos d'existència, xifra que reflecteix una mitjana de 7.026 visites al mes. La qualitat del disseny i de la informació han aconseguit que, tan sols en l'últim mes, un 55 % dels visitants hagen optat per agregar la pàgina www.peniscola.es a la seua llista de webs favorits. Durant aquests mesos, han estat un 43,4% els usuaris que han triat l'espai on line com un dels seus preferits per a la consulta.

El portal engegat el passat mes de maig amb la finalitat d'optimitzar Internet com a canal de promoció i captació de turistes ha enregistrat xifres de consulta molt elevades com és el cas del temps de permanència dels usuaris, sent la mitjana de 7,5 minuts de connexió al portal. Aquesta xifra, destacable no tant pel nombre de visites sinó com per l'elevada permanència de la consulta, demostra l'interès que desperten els continguts que mostra el web.

Respecte al nombre de pàgines del web visitades durant aquest temps, sumen un total de 573.701. Per altra banda, altra dada remarcable és que el mes que més visites ha rebut el portal ha estat agost, amb una mitjana de 289 visites al dia i un total de 199.599 pàgines visitades. Durant el mes de setembre, els dies 8 i 9, dedicats a la Patrona, i els dies 10, 11, 12 i 13 han estat els que també han registrat unes xifres molt significatives, amb una mitjana de 362 visites al dia.

Descobriment de noves opcions més enllà del sol i platja

Segons fonts del Patronat de Turisme, “els esforços que s'han realitzat per a reestructurar l'oferta amb noves opcions, com és el cas de les rutes amb bicicleta de muntanya i de senderisme per la serra d´Irta, l'apartat dedicat al SPA & Wellness, el de cap de setmana o el d'esport, han descobert una nova Peñiscola als turistes, més atractiva i amb noves possibilitats més enllà del sol i platja”.

Les seccions més vistes pels internautes han estat, a més de la guia d'allotjament, els continguts de Cultura i Patrimoni, Platges, Cap de setmana, Oci i Esports, Serra’d Irta i Festes tradicionals, apartats de nova creació que no es promocionaven fins a ara en Internet. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola