Notícies

;
21 septiembre 2007

El pub restaurant Mandarina resulta guanyador del premi a la Millor Tapa en la II Ruta Gastronòmica Xancles i Tapes

El crocant de gambes amb beixamel i porro elaborat pel pub restaurant Mandarina ha resultat triada pel jurat popular com la Millor Tapa de la II Ruta Gastronòmica Xancles i Tapes. De l’1 al 8 de setembre, els vuit establiments participants en el circuit gastronòmic han servit 2.080 tapes en una iniciativa que ha estat valorada com a molt bona pel 84,81% i com a bona per un 15,19% per aquells que han degustat les delícies de tota la ruta.

La taverna Mio Cid ha resultat la vencedora en la categoria de Millor Presentació amb la tapa Els capvespres de la Platja Sud i el guanyador en la modalitat de Millor Atenció al client, premi incorporat en aquesta edició, ha resultat el bar restaurant Puerto Lampiño, establiment que el 2006 va resultar guanyador de la Millor Tapa per Bocado de Chorizo de León y su parmentier.

II Ruta Gastronòmica Xancles i Tapes
El concurs i ruta gastronòmica Xancles i Tapes organitzat pel Patronat de Turisme conjuntament amb el sector turístic empresarial s'ha celebrat per segon any consecutiu després de l'èxit de l'experiència de la primera edició. De l’1 al 8 de setembre, vuit bars i tavernes de Peníscola han col·laborat en aquest circuit de degustació de tapes, que enguany ha comptat amb diverses novetats, algunes d'aquestes adreçades a gratificar la participació dels establiments de restauració amb una sessió de spa per a dues persones i a premiar als participants que han completat la ruta de tapeig amb unes xancletes de platja i amb la participació d'un sorteig d'un cap de setmana a Peníscola.

Els bars i tavernes que han participat en la segona edició de Xancles i Tapes han estat El Raconet de Ca Deu, Cabo Wabo, Puerto Lampiño, La Roqueta, La Raspa, La Cantonà, Taverna Mío Cid i Mandarina. El preu de les tapes i la consumició ha estat de 3 euros. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola