Notícies

;
13 septiembre 2007

La tradicional Missa del Pescador inicia el XXIII Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola

El XXIII Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola arranca el diumenge que ve, dia 16 de setembre, amb el concert inaugural de la tradicional Missa del Pescador. Aquesta obra, amb música del mestre Vittorio Cacciatori i lletra de la Pregària del Pescador de Juan Bautista Simó, serà interpretada per la Coral Polifònica de Peníscola a les ordres de Carlos I. Casoliva. L'esdeveniment musical tindrà lloc a l'església de Santa Maria i comptarà amb la participació especial de la flautista peniscolana Raquel Bayarri.

Coral Polifònica de Peníscola
La Coral Polifònica de Peníscola es va fundar el 1986 sota el nom d'Agrupació Coral Tremenda Cantata pel rector Laureano Gil i el director i músic afincat a Peníscola Vittorio Cacciattori. La seua primera actuació va tenir lloc a Peníscola juntament amb l'Orquestra Internacional de Peníscola i l'Orquestra de Cambra d'Engelberg. A partir de 2001 la coral és dirigida pel seu actual director, Carlos I. Casoliva Eroles, diversificant el repertori i el tipus d'actuacions. El 2005 canvia el nom pel de Coral Polifònica de Peníscola.

La Coral Polifònica de Peníscola compta ja amb una presència habitual en les Festes Patronals de la ciutat, en el Cicle de Concerts de Música Clàssica i en la Missa del Pescador. Són freqüents també els intercanvis amb altres corals com són la Coral Verge Font de la Salut de Traiguera, Cors del Maestrat de Sant Mateu o la Polifònica Miguel Fleta, degana de les corals aragoneses.

Músics de tot el món de gran projecció internacional
Peñíscola celebra del 16 al 30 de septembre el XXIII Cicle de Concerts de Música Clàssica, una trobada musical organitzada per l'Ajuntament de Peníscola i el Patronat Municipal de Turisme en col·laboració amb l'Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola i la Coral Polifònica de Peníscola.

Aquest cicle musical ja consolitat compta amb un variat programa dedicat a reconeguts músics i compositors clàssics el repertori dels quals serà interpretat per músics i orquestres de gran projecció internacional procedents d'Alemanya, Xile, Japó, Eslovènia, Sèrbia i Espanya.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola