Notícies

;
12 septiembre 2007

La direcció de l'agència de viatges majorista holandesa Sol Mar visita Peníscola en Festes

El Patronat de Turisme rep avui a la direcció de Sol Mar, un dels agents turístics més veterans dels quals operen en la ciutat. L'agènica majorista treballa a Peníscola des de fa més de deu anys a través de l'agència de turisme Olympia i ha contribuït que el turisme holandès represente el 5 % de la quota de mercat estranger a la ciutat, tan solament superada per França i Alemanya.

Segons Juan Castro, gerent del Patronat de Turisme de Peníscola, “el turisme holandès és un dels mercats a tenir en compte en el present i en el futur, sobretot davant la futura obertura de l'Aeroport de Castelló, ja que en l'actualitat gairebé un 70 % d'aquests turistes es desplacen ja amb avió. A més, té una estada mitjana alta, hi pernocten el 60 % entre 4 i 15 dies i produeixen una despesa diària de 70 euros aproximadament. Per tot això el considerem un mercat molt interessant.”

El Patronat de Turisme i l'agència Olympia tindran aquesta vesprada, en el marc de les Festes Patronals, una trobada amb la direcció de Sol Mar, on es donaran cita autoritats i empresaris turístics que agrairan la fidelitat del operador holandés i planificaran les noves accions de futures temporades amb la finalitat d'incrementar l'arribada de turistes holandesos.

Solmar Tours, transport en autocar des d'Holanda
Solmar Tours naix l'any 1983 de la mà de Reny i Petrie Engelen i situa des de llavors la seua oficina central a Eindhoven. En un panorama turístic en el qual els viatges amb avió són els principals protagonistes per mitjà de les companyies de baix cost, el negoci de Sol Mar es basa en el transport per carretera amb una flota de 35 autocars que la converteix en la primera empresa d'autobusos d'Holanda.

Aquest model de negoci acosta per carretera a turistes que estan a més de quinze hores de viatge i competeix contra les companyies de baix cost, amb les quals el viatge es reduïx a prop de dues hores de trajecte per un preu reduït. En l'actualitat, l'agent holandès transporta més de 100.000 turistes a l'any cap a Espanya, dels quals aproximadament el 3 % tenen com a destinació Peníscola. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola