Notícies

;
06 septiembre 2007

Peníscola inicia demà els actes festius de les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de l'Ermitana

Peníscola inicia demà les festes majors dedicades a la Mare de Déu de l’Ermitana, que es prolonguen fins el 16 de setembre amb una variada programació d'activitats per a tots els públics. Les campanes al vol i el disparament de coets des del balcó de l'Ajuntament marquen demà l'inici d'unes festes que culminen amb la ja tradicional desfilada de moros i cristians pels carrers de la ciutat.

Els gegants i cabuts de Vinaròs i Peníscola juntament amb la Colla de Dolçainers de la ciutat i l'Associació Musical Verge de l’Ermitana participen en la cercavila que tindrà lloc a la vesprada després de l'acomiadament de la Reina de les Festes i Cort d'Honor 2006.

Proclamació de Reina de les Festes i Cort d'Honor
L'acte principal del primer dia festiu serà la proclamació de la Reina de les Festes i Cort d'Honor en el qual Sandra Fernández, Reina de les Festes de 2006, imposarà la banda de màxima representant de les Festes a Mª Carmen Ruiz. L'actor Sancho Gracia actuarà com a mantenidor de l'acte d'exaltació, que tindrà lloc en el parc d'Artilleria i que acabarà amb el disparament de focs artificials.

La nit culminarà amb un ball de gala en el pati del Castell del Papa Luna i amb l'actuació del Grup Local de Danses, que recorrerà els carrers de Peníscola interpretant un tradicional repertori d'albades. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola