Notícies

;
30 agosto 2007

L'Escola d'Estiu clausura avui el curs en el Palau de Congressos

Els xiquets i les xiquetes que han participat en l’edició d’enguany de l’Escola d’Estiu acaben avui les classes. Els prop de 200 alumnes entre 2 i 11 anys que han gaudit d’activitats d’oci, joc i aprenentatge durant els mesos de juliol i agost abandonen les aules fins el pròxim estiu i celebren la festa de fi de curs amb cançons, música, representacions i balls en el Palau de Congressos.

Per primera vegada, aquest servei escolar de la Regidoria de Benestar Social ocupa les instal·lacions del nou col·legi Jaime Sanz i disposa d’un servei d’autobús, que replega els xiquets en el centre de la ciutat i els trasllada cada dia fins a les noves dependències. Una altra de les novetats pensades per al gaudi dels més menuts és la construcció d’una piscina a l’aire lliure en els terrenys dels pous d’Iryda, que ha sigut un dels espais més freqüentats pels xiquets i els joves.

L’equip de professionals de l’Escola d’Estiu esta format per dos cuineres i onze monitores, que s’encarreguen de dissenyar els jocs i tallers didàctics planificats en setmanes temàtiques. Els tallers i treballs manuals sobre la història i la mar, els jocs i esports a l’aire lliure, les excursions a la platja i al Museu de la Mar han sigut algunes de les activitats que han completat el programa lúdic i educatiu de l’espai municipal.

Escola d’ Estiu, activitats educatives i jocs a l’estiu
L’Escola d’Estiu és una iniciativa educativa posada en marxa des de la Regidoria de Benestar Social durant el període estival amb l’objectiu que els xiquets i xiquetes d’educació infantil i primària gaudisquen d’activitats educatives i jocs en la temporada de vacances escolars. Durant els mesos de juliol i agost, xiquets de 2 a 11 anys participen en nombrosos tallers, jocs, excursions i activitats de psicomotricitat programats per un equip de monitores qualificades.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola