Notícies

;
23 agosto 2007

Un dia d'activitats ludicoesportives adaptades en la platja accessible de Peníscola

El punt accessible de la Platja Nord acull demà d’11.00 a 20.30 hores una jornada d’activitats ludicoesportives del Pla d’Esports Adaptats en Platges Accessibles amb la qual es pretén donar a conéixer la realitat de l’esport adaptat per a persones amb qualsevol tipus de discapacitat i sensibilitzar també els ciutadans de les dificultats i barreres amb les quals conviuen les persones amb minusvalideses. “Per segon any consecutiu la Conselleria de Benestar Social i Cultura, juntament amb la Conselleria d’Educació i Esport, ha escollit la platja de Peníscola perquè tots coneguem de quina manera persones amb discapacitat poden organitzar una part dels seu temps lliure al voltant d’una activitat esportiva saludable i gratificant a la vegada”, ha manifestat Mª Jesús Albiol, regidora de Benestar Social.

Esports Adaptats en Platges Accessibles consta d’activitats d’informació i d’atenció esportiva personal i d’altres ludicoesportives com jocs de taula i habilitat mental i activitats com boccia (amb similituds amb la petanca), bàsquet en cadira de rodes, hoquei, adaptló, golf en arena, vòlei platja, golbol, tennis en cadira de rodes, tennis taula, eslàlom, futbol o busseig adaptat entre altres jocs i diversions. Totes aquestes activitats estan pensades per a adaptar-se a les característiques i necessitats dels participants amb o sense discapacitat. Aquestes activitats estan dissenyades per a potenciar les habilitats motrius dels participants i, al mateix temps, facilitar la socialització entre el grup.

El Pla d’Esports Adaptats en Platges Accessibles és un projecte pilot en la Comunitat Valenciana i pioner en tota Espanya, que es va desenvolupar per primera vegada l’estiu de 2004 i que, des de llavors, s’ha dut a terme en les platges dels diferents municipis de la Comunitat en l’època estival.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola