Notícies

;
22 agosto 2007

Les entrades del concert de David Bisbal ja a la venda

David Bisbal aterrarà a Peníscola el pròxim 12 de setembre per a presentar Premonición, el tercer àlbum del cantant, que va veure la llum el passat mes d’octubre. Les entrades del concert que tindrà lloc en el Recinte Portuari a les 23.30 hores ja poden adquirir-se anticipadament a un preu únic de 15 euros en el Pub-Restaurant Mandarina, Deportes Rovi i Oficina Tourist Info de Peníscola, en el Bar Llucio de Sant Carles de la Ràpita i a través del servei ServiCaixa, que permet la compra d’entrades durant les 24 hores en les terminals ServiCaixa de La Caixa, en el servei telefònic i en la pàgina web www.servicaixa.com. La venda en taquilla es realitzarà a més, durant el dia del concert.

Cançons com Quién me iba a decir, Soldado de papel i Amar es lo que quiero sonaran en l’espectacle musical organitzat per la Regidoria de Festes amb motiu de les Festes Patronals, que tenen lloc del 7 al 16 de setembre. El cantant que compta amb dos Premis Ondas al Millor Artista Espanyol farà un alt en la gira que va iniciar el març a Amèrica Llatina i a Espanya per a presentar Premonición, el seu últim treball discogràfic pel qual també ha sigut reconegut amb els Premis Principales al Millor Artista Solista Nacional i al Millor Clip per Quién me iba a decir. El jove Bisbal tancarà la gira 2007 a l’octubre a Almeria, la seua ciutat natal.

Nombrosos premis i discos de platí i or en cinc anys
En els seus cinc anys de carrera, David Bisbal ha sumat més de quaranta prestigiosos premis, trenta discos de platí i quinze d’or, a més de nombrosos números 1 amb els seus singles i àlbums.

El seu debut discogràfic en solitari arriba el 2002, amb l’àlbum Corazón Latino, al qual segueix el 2004 Bulería, ambdós treballs amb un milió de còpies venudes en tota Europa. L’octubre de 2006 llança simultàniament a Espanya, Amèrica Llatina i Estats Units el seu tercer àlbum Premonición, amb el qual ha sigut número u a Espanya i quíntuple Disc de Platí, i Disc d’Or a Estats Units, Puerto Rico i Veneçuela. Silencio, el seu segon single a Espanya després d’Ave María, també ha sigut número u en la llista de ràdio del nostre país.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola