Notícies

;
17 agosto 2007

El pintor Paco Puig exhibeix la seua obra en el Palau de Congressos de Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola inaugura aquesta vesprada una exposició d'obra recent del pintor castellonenc Paco Puig que, amb el títol N. E. 07, recull una trentena de llenços en els quals l'artista aprofundeix en els temes que ha treballat des de fa anys: el carnaval, la tauromàquia, el món de la música, la religiositat, etc.

Dotat d'un profund sentit dramàtic del color i d'una pinzellada solta i expressiva, Paco Puig utilitza els retrats de subalterns taurins, de paisatges urbans o d'escenes que representen el carnaval i la fiesta popular per a indagar en els aspectes profunds de l'ànima humana: la idea de mort, l'infern, la màscara i la litúrgia de la representació, la soledat i el dolor del l'individu. Els llenços de Paco Puig transcendeixen l'anècdota per a presentar la tensió que cova en l'interior de les persones a través d'un estil que troba el seu referent en artistes espanyols com Solana, o europeus com els expressionistes Ensor, Rouault o Kirchner.

Paco Puig (Castelló, 1934) ha exhibit la seua obra en galeries i institucions nacionals i internacionals. El 2005 l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló li va dedicar una exposició retrospectiva.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola