Notícies

;
19 julio 2007

Peníscola implantarà un model de modernització de l'administració local subvencionat pel MAP

L'Ajuntament de Peníscola modernitzarà el procediment de tràmits i gestions municipals amb la implantació d'un projecte basat en les tecnologies de la informació. L'Ajuntament prop del ciutadà és una proposta desenvolupada pel departament d'Informàtica amb el propòsit d'acostar l'administració al ciutadà i facilitar els tràmits i gestions a través d'una unitat mòbil.

El projecte iniciat en la legislatura passada amb el suport de l'anterior regidor de Serveis Informàtics i Governació, Jesús Figuerola, ha estat seleccionat pel Ministeri d'Administracions Públiques per contribuir a l'accés dels serveis municipals als ciutadans i per fer extensives les noves tecnologies a tasques i gestions del dia a dia com l'autoliquidació d'impostos i taxes o el pagament de rebuts. Aquest innovador sistema de més de 171.000 € de cost serà finançat en un 50% pel MAP.

L'Ajuntament prop del ciutadà
Aquest innovador projecte tecnològic respon a la necessitat de facilitar l'atenció i els serveis als ciutadans de la forma més còmoda i àgil més enllà de l'ús d'eines telemàtiques com la connexió via Internet a les quals només accedeixen part de la població.

El terme municipal de Peníscola està format per un litoral costaner de fins a 17 quilòmetres i amb diferents nuclis de població disseminats. La incorporació d'un mitjà mòbil de gestió permetrà recórrer els diferents punts del nucli urbà principal oferint un millor servei i evitant fins i tot desplaçaments als ciutadans. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola