Notícies

Posa't en forma i relaxa't al sol en la platja de Peníscola
04 julio 2007

Posa't en forma i relaxa't al sol en la platja de Peníscola

El Patronat de Turisme programa de cap nou, amb l'arribada de l'estiu, activitats esportives a l'aire lliure adreçades a tots els públics. Durant els mesos de juliol i agost, gent de totes les edats podrà mantenir-se en forma i relaxar-se amb les classes gratuïtes d'aeròbic i tai-txi en diferents espais de la platja Nord.

Fins al 31 d'agost, en horari de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 11.00 hores del matí i les 19.00 i 20.00 hores en sessió de vesprada, tots aquells que ho desitgen podran mantenir-se en forma amb les classes d'aeròbic en les modalitats de tonificació, interval trainig, GAP i salsa a la platja Nord, al costat de l'oficina d'informació turística Tourist Info.

Els que s'acosten a la platja de la zona nord, no només podran posar-se en forma sinó que també podran relaxar-se amb sessions de tai-txi, una tècnica oriental mil·lenària, que permet recarregar energia, alliberar les tensions del cos i reforçar el sistema respiratori i cardiovascular. De dilluns a divendres de 8.00 a 9.00 hores enfront del residencial Peñismar, de 9.15 a 10.15 hores al costat de l'oficina Tourist Info i de 19.00 a 20.00 hores enfront de l'hotel Papa Luna pot gaudir-se d'aquesta saludable activitat.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola