Notícies

 Peníscola inaugura la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del caragol  punxent amb una degustació de caragols i llagostins
06 junio 2007

Peníscola inaugura la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del caragol punxent amb una degustació de caragols i llagostins

La gastronomia de Peníscola és protagonista a partir del pròxim cap de setmana amb la celebració de la quarta edició de les Jornades Gastronòmiques del aragol punxent i el llagostí promogudes pel Patronat de Turisme Municipal. La degustació de seixanta quilos de caragols i trenta quilos de llagostins presentats en diferents figures per l'Associació Gastronòmica Ciutat de Peníscola ha inaugurat avui aquestes jornades culinàries dedicades a productes de mar amb la presència d'Andrés Martínez, alcalde de Peníscola, i Rafael Suescun, President del Patronat de Turisme.

Antonio Giménez Rico, President del Jurat del Premi Calabuch, Fernando Bernués, codirector de la pel·lícula basca Kutsidazu bidea, Isabel, Paco Algora, autor del llibre Me llamo Jonás. Vengo del vientre de la ballena y humildemente pido la palabra, i l'equip de la pel·lícula ¿Por qué se frotan las patitas?, dirigida per Álvaro Bejines, han estat presents en l'acte inaugural celebrat en el marc del XIX Festival Internacional de Cinema de Comèdia de Peníscola, que se celebra del 2 al 9 de juny.

Menús degustació en vint-i-un restaurants de Peníscola
Del 9 al 24 de juny, vint-i-un establiments del sector de la restauració de la ciutat inclouran en la seua carta un menú degustació elaborat amb caragols i llagostins de Peníscola com a ingredients. Els restaurants en els quals en aquesta edició es poden assaborir els plats per un preu que oscil·la entre els 30 i els 55 euros són Ca Martí-Muramar, Casa el Mañico, Casa Joan, Casa Vicent, Chiki, El Caragol, El Cid-Tío Pepe, El Peñón, El Pescador, Germano, Hogar del Pescador, Hostería del Mar, La Cabaña, Els Doyes, Mandarina, Porteta, Roca-Mar, Simó, Txalupa, Xulos i La Bodegueta.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola