Notícies

Els nous webs de Peníscola participen en el concurs Favoritos dels millors llocs web d'Espanya d'Expansion.com
05 junio 2007

Els nous webs de Peníscola participen en el concurs Favoritos dels millors llocs web d'Espanya d'Expansion.com

El web institucional de l'Ajuntament de Peníscola www.peniscola.org i el dedicat al sector turístic www.peniscola.es impulsat pel Patronat de Turisme Municipal opten a convertir-se en els millors llocs web d'Espanya. Vg Comunicacion, agència de comunicació interactiva, autora d'ambdós portals, ha presentat els dos nous webs a la novena edició del concurs Favoritos, organitzat per Expansion.com i patrocinat per IBM en el qual concursen en les categories de Millor Entitat Pública de Serveis al Ciutadà en la Xarxa i Millor Web de Viatges/Turisme. Un jurat popular i el Comitè d'Experts de Recoletos Grupo de Comunicación avaluaran els 116 llocs web participants en dotze categories diferents que pretenen abastar el mercat Internet
així com les últimes tendències i iniciatives de negoci. El jurat expert portarà a terme una anàlisi qualitativa dels llocs web i valorarà els deu webs seleccionats en cada categoria, d'acord amb els criteris de branding, contingut, usabilitat i servei. Temes com la construcció de la marca des d'Internet, l'adaptabilitat i flexibilitat del web o la qualitat del servei i la satisfacció obtinguda en la recerca d'informació a través del lloc web seran els elements valorats pel jurat.

A més, els cibernautes i usuaris poden efectuar el seu vot fins al 10 de juny en el portal www.expansion.com/favoritos/. A mitjan de juny es coneixeran els deu llocs finalistes d'aquest concurs i, finalment, el 27 de juny es realitzarà el lliurament de premis dels guanyadors en l'IBM Forum de Madrid.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola