Notícies

“Reciclar per a ConserMar”    Arriba a la platja de Peníscola
19 julio 2024

“Reciclar per a ConserMar” Arriba a la platja de Peníscola

  • Frenar l’escombralesa, és a dir, l'abandó dels residus a les platges i altres entorns naturals (littering) és un dels objectius que persegueix aquest projecte
  • Reciclar per a ConserMarcompta amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori i de 15 ajuntaments costaners de la Comunitat Valenciana

La campanya “Reciclar per a ConserMar” arriba al passeig marítim de la platja Nord de Peníscola, amb l'objectiu de conscienciar els ciutadans sobre els beneficis del reciclatge per al medi ambient i la importància de no abandonar els residus a les platges.

Es tracta de la quarta edició d'aquesta campanya promoguda per Ecoembes i la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori i que compta amb la col·laboració de 15 ajuntaments costaners de la Comunitat Valenciana.

L'equip de ConserMar, situat en el passeig marítim de la platja Nord (al costat de Tourist info), resoldrà als ciutadans els dubtessobre on i com cal depositar un determinat residu, fent possible el seu posterior reciclatge. Aquestes accions in situ permeten arribar al major nombre possible de veïns i conscienciar-los de la importància de reciclar en qualsevol situació i lloc.

Després del seu pas per les províncies de València i Alacant, l'equip d'Ecoembes ha arribat a la província de Castelló. Ja ha visitat Orpesa i estarà present a partir de demà a Torreblanca(20 de juliol), Almassora (21 de juliol), Castelló (24 de juliol), Benicàssim (25 de juliol) i Benicarló, on finalitzarà la campanya el 26 de juliol.

 

CALENDARIRECICLAR PER A CONSERMAR2024

València

Alacant

Castelló

Les Arenes 28 de juny

Altea 7 de juliol

Orpesa 18 de juliol

Les Arenes 29 de juny

Xàbia 10 de juliol

Peníscola 19 de juliol

El Perellonet 30 de juny

Calp 11 de juliol

Torreblanca 20 de juliol

La Malva-rosa 3 de juliol

Alacant 12 de juliol

Almassora 21 de juliol

El Perellonet 4 de juliol

La Vila Joiosa 13 de juliol

Castelló 24 de juliol

Pinedo 5 de juliol

Dénia 14 de juliol

Benicàssim 25 de juliol

Pinedo 6 de juliol

Teulada Moraira 17 de juliol

Benicarló 26 de juliol

 

Reciclar per a ConserMar

La iniciativa persegueix l'intercanvi d'informació directe amb la població i posa el focus a reforçar la importància de la separació domèstica i fora de la llar per a afavorir el reciclatge dels envasos de plàstic, metàl·lics i brics en el contenidor groc i el paper i el cartó en el contenidor blau. Amb tot això, s'ajuda a reduir la contaminació, millorar la qualitat mediambiental i contribuir a l'economia circular dels envasos.

En definitiva, es tracta d'implicar els ciutadans com a agents actius preservadors del patrimoni comú que representen les nostres platges, valorant-les com el que són, un tresor natural en l'ús i el gaudi del qual està basat, a més, en bona part, el nostre desenvolupament econòmic.

A través del web www.reciclarParaConserMar.es es podràconéixer el desenvolupament de la campanya i el dia en què l'equip visitarà cada platja.

 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola