Notícies

Compres amb Cor a Peníscola
19 julio 2024

Compres amb Cor a Peníscola

  • L'Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Xarxa AFIC, llança una emotiva campanya per a conscienciar dels beneficis de comprar en el comerç de proximitat
  • La campanya adverteix sobre els riscos d'adquirir falsificacions i proposa apostar per l'oferta comercial legal, responsable, pròxima i de qualitat
  • La campanya gràfica es distribuirà a partir del pròxim dilluns a través dels canals propis del consistori, mitjans de comunicació, així com a través dels opis en via pública i full de mà que es repartiran entre els visitants a la localitat

Amb l'objectiu de contribuir a la revitalització i promoció del comerç local, l'Ajuntament de Peníscola, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Xarxa AFIC, llança dilluns que ve una emotiva campanya sota el lema 
"Compres amb Cor a Peníscola". 
Aquesta iniciativa cerca, no sols fomentar les compres en els establiments locals, "sinó també conscienciar a la comunitat sobre la importància de fer costat al comerç de proximitat enfront de propostes fraudulentes i que no ofereixen cap garantia" ha explicat la mateixa regidora de l'àrea, Lidia Herrero.


Enfortir el teixit comercial

La idea darrere de la campanya sorgeix de la necessitat d'enfortir el teixit comercial local davant els desafiaments econòmics recents. Es pretén destacar "la seguretat, proximitat i sostenibilitat que ofereixen els comerços locals i de proximitat. La idea és simple però poderosa: comprar localment no sols beneficia l'economia de Peníscola, sinó que també enriqueix la vida comunitària" ha valorat Herrero, destacant el factor socialitzador d'anar de compres als establiments de proximitat.


Elements de la campanya

S'han dissenyat cartells vibrants i atractius que es col·loquen en opis estratègicament situats per tota la ciutat. Aquests cartells utilitzen colors vius i elements gràfics cridaners per a captar l'atenció dels transeünts i recordar-los la importància de fer les seues compres "amb cor, amb intenció".

Fulls de mà amb sorpresa

Per a afegir un toc especial i tangible a la campanya, es distribueixen fulls de mà en els comerços adherits, a partir de la setmana pròxima, acompanyats d'una piruleta de caramel en forma de cor.


Missatge de conscienciació

Els cartells i fulls de mà porten un missatge clar i directe: "El nostre comerç local dóna vida a Peníscola. No acceptes falsificacions que incompleixen la llei", amb això  "instem els ciutadans i visitants a ser conscients de les seues decisions de compra i a rebutjar productes il·legals que perjudiquen el comerç honest i deterioren la ciutat que visiten per a les seues vacances i moments de desconnexió i descans" ha incidit la regidora.

Impacte esperat

La campanya "Compres amb Cor a Peníscola" no sols busca incrementar les vendes en els comerços locals, sinó també enfortir el sentit de comunitat i pertinença entre els turistes i residents de Peníscola. "En optar per productes i serveis locals, els ciutadans ajuden a mantindre vius els negocis que formen part de la identitat de la ciutat i que, al seu torn, contribueixen al benestar econòmic i social de tots" ha assegurat Herrero.
Aquesta iniciativa reflecteix un compromís amb un futur més sostenible i una economia local més robusta, mostrant que, a Peníscola, les compres amb cor realment marquen la diferència.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola