Diumenge 15 de setembre

08.00-13.00h Concurs de pesca categoria sènior. Lloc: Mur del Port pesquer. Organitza: Club de Pesca Esportiva Torre Badum de Peníscola.

12.00h Bous de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous.

12.00h Cicle de Concerts de Música Clàssica Ciutat de Peníscola. 40 aniversari, amb la interpretació de la Missa i pregària del Pescador del mestre Vittorio Cacciatori i lletra de Juan Bautista Simó. Intervindran la Coral Polifònica de Peníscola, dirigida per Raquel Bayarri Bayarri i l’Orquestra de Cambra Santa Maria de Peníscola dirigida per Salvador García Sorlí. Lloc: Església parroquial de Santa Maria.

17.00h V dia de Concurs de ramaderies. Bous de la ramaderia Germán Vidal Segarra i solta de vaques per la platja de la ramaderia Bous La Ribera. Lloc: Pl. de Bous i Platja Nord.

17.00h Jocs infantils. Lloc: Carrer Antonio Pascual.

20.30h Passeig de la Reina de les Festes 2024 i la seua Cort d’Honor, amb l’acompanyament de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana. Lloc: Pl. de la Constitución i Av. d’Espanya, fins arribar a Tourist Info.

En acabar Interpretació de l'Himne Regional Valencià per part de la Coral Polifònica de Peníscola i l'Associació Musical Verge de l’Ermitana.

En acabar Ramell de focs artificials que servirà de comiat de les Festes Patronals 2024. Lloc: Platja Nord.

 

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola