Notícies

Peníscola suma més de 300 esportistes als campus estivals impulsats pels clubs i entitats locals
08 julio 2024

Peníscola suma més de 300 esportistes als campus estivals impulsats pels clubs i entitats locals

Més de 300 xiquets, xiquetes i joves entre 4 i 17 anys estan participant i participaran, al llarg de les diferents dates programades aquest estiu, en els campus esportius que ofereixen els clubs i entitats de la ciutat.
Inclouen disciplines com el futbol, el futbol sala, el bàsquet, el tennis o el pàdel i compten amb la col·laboració del servei municipal d'Esports, que cedeix els espais esportius de titularitat municipal per al seu desenvolupament.
"L'oferta esportiva per als més joves és molt completa, també a l'estiu, gràcies a l'esforç dels clubs, associacions i entitats esportives de la nostra població amb els qui col·laborem per a completar l'oferta d'activitats d'estiu" ha explicat la regidora de l'àrea d'Esports, que ha incidit en la importància de la promoció de l'esport "també com a opció d'oci durant les vacances".
Bayarri ha agraït als clubs i associacions la seua implicació i l'impuls d'una programació que ofereix diferents disciplines esportives i ha recordat també que a les propostes dels campus se suma l'Escola Esportiva d'Estiu, que completa la programació estival.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola