Notícies

El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola realitza 28 assistències el mes de juny
02 julio 2024

El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola realitza 28 assistències el mes de juny

  • El personal dels llocs de socorrisme ha atés consultes i ha efectuat cures
  • L'equip ha dut a terme dues extraccions de banyistes durant el mes passat: la primera en la zona pròxima al tómbol rocós, amb bandera groga, i la segona, després d'una caiguda d'un patí aquàtic amb luxació de muscle

La Regidoria de Turisme i Platges de l'Ajuntament de Peníscola ha fet balanç – juntament amb el servei de salvament i socorrisme - del treball de l'equip, després d'avaluar les xifres del primer mes de la temporada de bany que arranca el primer de juny. 
En total, al llarg d'aquest mes, s'han dut a terme 28 assistències en terra, entre les quals es troben la resolució de consultes, advertiments o cures.
Els serveis de salvament en la mar han sumat un total de 2, tots dos a la Platja Nord, un d'aquests en la zona pròxima al tómbol rocós sobre el qual s'assenta la ciutadella i amb bandera groga. Es tracta de dues extraccions, la referida per males condicions climatològiques i la segona, per atendre un banyista amb luxació de muscle després d'una caiguda d'un patí aquàtic.

El regidor de Platges, Ramon Simó, ha volgut incidir en la importància d'aquest servei, “hem de ser conscients de la importància de l'eficiència i professionalitat del servei de socorrisme en platges que facilita i garanteix un ús i gaudi segur del nostre litoral” ha manifestat l'edil, insistint, així mateix, en la necessitat d'atendre les indicacions i advertiments dels socorristes.


Un important dispositiu desplegat 

El servei de les dues platges urbanes de Peníscola compta amb 26 socorristes que atenen, en els diferents torns, les 5 postes existents.
El servei compta, a més, amb ambulància, embarcacions actives i motos per a rescat

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola