Notícies

José Escudero, campió del Torneig  Internacional d'escacs Gran Hotel Peñíscola
20 mayo 2024

José Escudero, campió del Torneig Internacional d'escacs Gran Hotel Peñíscola

José Escudero s'ha proclamat aquest cap de setmana guanyador del torneig internacional sub1800 organitzat pels clubs d'Alcalà, Benicarló i Vinaròs. El jugador de l'Escola d'Escacs Castelló ha obtingut 6 dels 7 punts possibles, invicte i assegurant-se les taules en les dues últimes rondes. Completen un empatat podi, tots amb 6 punts, el subcampió i també invicte José Luis Chica (CE Vila-real) i el tercer classificat Mohamed Afounas (EE Castelló).

Els 88 participants i els seus acompanyants han pogut gaudir durant tot el cap de setmana tant les set rondes d'escacs com els privilegis turístics de la ciutat en el mar i les comoditats i opcions d'oci de l'excel·lent establiment hoteler, un òptim conjunt de circumstàncies que permeten començar a plantejar futures edicions d'aquest nou esdeveniment esportiu.

Durant la cloenda, van lliurar els trofeus José Miguel Pérez, secretari general de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana; M. Jesús Albiol, tinenta d'alcalde de l'Ajuntament de Peníscola; Francisco Ribera, director del Gran Hotel Peñíscola; Carlos Albert, director del torneig; Juan Vicente Sala, president del Club d'Escacs Alcalà-Alcossebre; i els àrbitres Daniel Vaquer i Antonio Abad.

En la resta de podis per categories van ser premiats Rubén Mas (EE Castelló), Francesco Scarano (EE Castelló) i Laia Cid (CE Barberà) com a millors jugadors sub1600 d'elo; i David Sierras (EE Castelló), Arnau García (Cercle Mercantil Castelló) i Dmytro Yerko (CA Monteolivete) com a millors jugadors sense elo.

Per edats, també van obtenir trofeu el millor veterà José Juan Loro (CA Marcos Frechín), i campions sub16 Abel Pons (CE Amposta), sub14 Grau Barrera (CE Barberà), sub12 Roc Pons (CE Amposta), sub10 Daniel Valiente (CE La Vila) i sub8 José Manuel Escriva (CE Ribera Baixa).

Per últim, Gonzalo Sánchez (CA Alcalà) va resultar el millor jugador del Baix Maestrat, mentre que els premis per als millors jugadors locals van ser per a Pedro Bañeres (CA Alcalà), Enoc Altabás (CA Benicarló) i Ángel Martín (CE Ruy López Vinaròs).

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola