Notícies

27 nacionalitats visitaran Peníscola en l’Infinitri 113 Triathlon més internacional
23 abril 2024

27 nacionalitats visitaran Peníscola en l’Infinitri 113 Triathlon més internacional

  • Aquest diumenge 28 d'abril se celebrarà la XII edició amb 1.200 participants

Aquest dimarts s'ha dut a terme en la Diputació de Castelló, la presentació de la 12a edició de l’Infinitri 113 Triathlon Peníscola, amb la presència de: Andrés Martínez, vicepresident de la Diputació, diputat de Turisme i alcalde de Peníscola; Iván Sánchez, diputat d'Esports i alcalde de Sant Jordi; Dolo Bayarri, regidora d'Esports de Peníscola; Ruth Sanz, tinenta d’alcalde de Càlig; i el Comité de Direcció de Carrera, format per Alberto Fernández i Manu García.

La prova ha tornat a superar els 1.000 inscrits, convertint-se en el tercer Half amb més participació de tota Espanya. I és que hi ha molts elements fan d’Infinitri 113 una prova única: la seua natació al voltant del castell, el seu recorregut de ciclisme a una volta, la seua espectacular carrera a peu per les cales verges del Parc Natural de la Serra d’Irta, la seua meta en la plaça on es va rodar Game of Thrones, les curses prèvies del dissabte, la facilitat de tindre tot en un mateix lloc sense desplaçaments, una oferta hotelera i gastronòmica sense parangó, un welcome pack de luxe o una postmeta d'autèntic festival. Tampoc faltaran les carreres el dissabte previ: InfinitriKids i InfinitriWoman, enfocades a potenciar l'esport entre els més xicotets i les dones, amb l'objectiu també de fomentar hàbits saludables.

Gran nivell de triatletes elit i un important impacte mediàtic, turístic i econòmic

Cares conegudes i nous talents s'enfrontaran en sortida elit de l’Infinitri 113, en la lluita pels punts del rànquing mundial de la PTO i els 10.000€ en premis. En categoria masculina tornarem a veure al més llorejat a Peníscola, Jordi Montraveta, al costat d'altres reconeguts noms nacionals com Vicenç Castellà, Gorka Bizkarra, Iñaki Baldellou, Beñat Sagarzazu, Julen Lopetegui o Jordi Pascual, entre altres. Del costat internacional, tindrem a Timothy Van Houtem, el guanyador de l’Infinitri 226; Kristoffer Visti, que repeteix per tercera vegada amb la intenció del tornar al pòdium que Jannik Schaufler li va llevar l'any passat; Marc Unger, l'alemany guanyador de l’LD d'Àustria sub 8 hores i sub 3.50 en mitja distància; i un altre desembarcament de triatletes francesos entre els quals destaquen Hadrien Baritaux, Bastien Kerangoff o Victor Lemasson. En el costat femení, la banderera nacional serà Cristina Roselló que ja va trepitjar el pòdium de l’Infinitri 113 el 2022, s'haurà de mesurar amb internacionals com la belga Zoé Leurs, que ja sap què és pujar al més alt del pòdium en el DO Openlakes, o la multidisciplinària neozelandesa Sonia Bracegirdle, capaç de guanyar la mitja distància d'Açores, el triatló extrem brasiler Fodaxman o la Ötillo Race de Cannes, i sumar pòdiums en els Ironman de Taiwan o Maastrich.

Infinitri 113 Triathlon s'ha convertit ja en tot un esdeveniment en les seues 12 edicions, que traspassa la part esportiva i genera un important impacte tant en la mateixa Peníscola, com en tota la regió. Del total de participants, el 97% són de fora de la província de Castelló, i el 72% de fora de la Comunitat Valenciana, unes espectaculars xifres d'atracció turística que omplin tot tipus d'allotjaments amb els seus més de 4.000 assistents, entre participants, familiars i acompanyants. L'esdeveniment continua amb l'estratègia d'expansió internacional que va començar el 2019 i prova d'això és que ja són 27 les diferents nacionalitats que es donen cita a Peníscola, sent un 12% del total de fora del nostre país.

Diumenge a les 7.30, tret d'eixida

El diumenge a les 7.30 del matí es donarà l'eixida a aquesta nova edició, que podrà seguir-se en directe de diverses formes, tant per les contínues connexions en directe a través de les xarxes socials oficials en @infinitrihalf, com per l'aplicació de temps de pas.

Abans que els participants inunden les aigües de la platja nord de Peníscola, les activitats de l'esdeveniment començaran aquest divendres, amb la inauguració de la zona Expo i fira artesanal al matí, i el començament del lliurament de dorsals a la vesprada. Tota la info de l'esdeveniment  disponible en la web oficial: https://infinitri.es/peniscola/

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola